23.1.2018

Kasvonaamioiden keisari


Käytän iholleni hyvin vähän mitään erikoisempia ihonhoito tuotteita, koska ihoni on hyvin herkkä. Kiitos atopian. Lähinnä käytän perusvoiteita ja tällä hetkellä joudun käyttämään myös lääkevoiteita lääkärinmääräyksien mukaan. 

Ihoni on käsistä hyvin kuiva, mutta muuten tuntuu olevan kovin normaali. Pitää siis ilmeisesti paikkaansa se kun minulle on sanottu, että kyllä se iho paranee mitä vahnemmaksi tulee. Kasvojeni iho puolestaan on kaikkea. Saan hyvin herkästi näppyjä, pieniä ja inhoittavan näköisiä. En ole tarkkaan selvittänyt mistä ne johtuvat, syitä voi olla monia. Kuitenkin olen löytänyt keinon siihen, että saan niitä edes hieman hillitymmän näköiseksi! 


Tämä tuote on Lush:in Cup O' Coffee -kasvonaamio/kuorinta. Joka näyttää täysin no, kakalta. Rakastan kahvia yli kaiken ja ihastuin tuotteeseen jo sanasta "kahvi". Ensimmäisen kuppini taisin ostaa viime vuoden keväällä ja sen jälkeen olenkin käyttänyt kyseistä tuotetta. Se on on ollut ainoa naamio joka on pysynyt mukana menossa ja toimii iholleni todella hyvin! Näpyt pysyvät poissa, tuote kuorii hyvin hellästi ja tuoksu on tietenkin parasta koska kahvi. Joskus jos en jaksa odottaa sitä 15-20 minuuttia, kuorin  tuotteella vain illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Toimii paremmin kuin mikään ikinä.
Bonusta vain on, että Lushin tuotteet ovat vegaanisia, käsin tehty eikä ole eläimillä testattu. Täyttä plussaa!

Kun kävin noutamassa paketin kotiini sen avatessani tuli tuttu Lushin tuoksu! Käärepaperi oli värjäytynyt aavistuksen pinkiksi ja paketissa oli myös pientä kimalletta. En usko että tarkoituksella, mutta hymyilytti.
Sain tädiltäni lahjakortin kyseiseen kauppaan ja löysin alelaarista vielä tällaisen suihkujellyn, joka vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Koostumus todellakin on hyytelöä. Ja tuoksu on todella raikas, en tiedä raaskinko koskaan käyttää kyseistä tuotetta. Lisäksi paketissa oli pieni yllätyspurkki, ilmeisesti jotain seesamvoidetta? Tuoksui ainakin mielenkiintoiselle. 


Iso kiitos siis tädille, nyt on taas kasvojen iho saanut pelastuksensa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti