4.12.2017

Pitkästä aikaa kameran takana

Olen koulutukseltani media-assistentti, vaikka en ole päivääkään tehnyt kyseisen nimikkeen/alan töitä. Työharjoitteluita on ollut ja muuta vastaavaa, mutta ei mitään niin sanottua "kunnon työtä" ole (vielä!) tullut päivääkään tehtyä. 

Laitoin tuossa marraskuun puolella paikalliseen mainostoimistoon että hei, miten olisi jos tulisin osa-aikaisena harjoittelijana tekemään teille hommia. Ja ihme ja kumma, sain positiivisen vastauksen! Olin hyvin innoissani ja olen edelleen. Nämähän on niitä niin sanotusti oman alan hommia. Teen siis osa-aikaisena, silloin kun vain palkkatöistäni saan vapaata / kun iltaisin jaksan toimistolle tulla. 

Tänään esimerkiksi oli ilta, jolloin tulin käymään toimistolla tekemässä hieman pieniä juttuja, harjoittelemassa uudelleen että mites helvetissä sitä kameraa käytettiin. Saatikka sitten studiokuvaaminen, sitä ei kamalasti ole harrastettu. Kuitenkin sain jotain räpisteltyä! Ja voi pojat miten nautin kameran kanssa leikkimisestä! Treenaamista se vielä vaatii ja haluaisinkin kuvata ja kuvata jatkuvalla syötöllä! Pitää alkaa katselemaan, joko sitä investoisi omaan kameraan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti