27.10.2017

Tukka pois

Olen hiusteni kanssa kokeillut hieman kaikkea. Ainut, mitä en ole päähäni laittanut, on shokkivärit, Mutta on ollut violettia, mustaa, punaisen erisävyjä ja kaikki ruskean eri sävyt. Nuorempana harrastin ahkerammin hiusteni värjäystä, mutta jätin kyseisen touhun. Olisinko ollut tuolloin 15-16-vuotias. Olen omistanut sivusiilin, takasiilin sekä ruutuja. Parhaimmillaan minulla oli vain keskellä pitempi suikale tukkaa ja muuten kalju. Voin kertoa, että ei, ei enää ikinä.


Tämän vuoksi, tämän traumaattisen menneisyyden, olenkin hieman harkiten leikannut tukkaani. Olen antanut sen kasvaa ja kasvaa, aina vain leikannut huonot latvat pois. Vuosi sitten värjäsin latvat vaaleaksi, kun päässä oli pelkästään omaa väriä. Sitten kun latvat menivät huonoon kuntoon, värjäsin ruskealla uudestaan, lähelle omaa väriä. Sillä olen sitten maaliskuusta asti mennyt ja nyt tuntui taas siltä, että olisi mukava saada muutosta.


Hiukseni on kohtuu vahvaa ja paksua ja sitä on paljon. Tukkani on aina takussa ja latvat nuhruiset, vaikka niitä yrittäisi kuinka paljon hoitaa. Kun hiukset ovat pitkät. ei niitä jaksa pitää auki, kun hiostaa ja koko ajan tiellä ja hiuksia löytyy kaikkialta. Niinpä hiukseni ovat kiinni jatkuvasti, mikä kuluttaa hiuksia vielä lisää. Loistavaa.

Niinpä päätin että nyt lähtee ja niin lähti:


Olen tyytyväinen, olo on kevyt ja hius tuntuu niin paljon terveemmältä. Hiuksia voi pitää auki, kun ne eivät jatkuvasti ole tiellä. Lisäksi pituus on kuitenkin sopiva, että ne saa kiinni ja jopa letille. Ja kyllä, tämä on oma hiusvärini. Olen monesi kiitellyt geenejäni loistavasta hiusväristä, joka minulle on suotu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti