12.10.2017

Sohvastressiä

En ole koskaan ikinä omistanut sohvaa. Mielestäni sohvan ostaminen on yksi askel, level up, aikuisuudessa. Nyt se pitäisi hankkia. On aika päästä yhtä leveliä ylemmäs aikuisuudessa. Sohva on kuitenkin asia, joka tulee pysymään elämässä kauan. Se ei ole hutiloitava päätös. Tässä sitä mennään!

Olohuoneessa/keittiössäni/eteisessäni/asuntoni isoimmassa huoneessa on hyvin tummat sävyt ja ostin sinne myös mustan pöytäsarjan, mustan pöydän ja tuolit. Huoneeseen ei tule kovin paljon luonnon valoa, joten kyseinen huone on hieman pimeä. Valoisuutta täytyy siis lisätä vaalealla sohvalla. Mutta kun siinä näkyy kaikki kuluma ja paska aivan liian helposti. Että siinä mielessä harmaa sohva olisi hyvä, mutta onko se liian ankea? Ja voisihan valoisuutta lisätä muilla keinoilla. Uskomattoman aikuismaiselta tuntuu miettiä tämmöisiä! Sohvahan on vain huonekalu jonka päällä istutaan, ei se ole niin iso asia. 

Olen katsellut sohvaa kaksi kuukautta. Olen selannut tori.fi:tä edes takaisin ja sohvia on löytynyt, mutta aina niissä on joku pieni vika. Ja kun en voi ottaa sohvaa eläintaloudesta. Kun löytyy hyvännäköinen sohva, sitä myy jokin aivan kummallinen nimi ja kuva on otettu lähinnä perunalla entä kameralla. Ja seuraava sohva on vanhassa navetassa, sen päällä näyttää nukkuvan hiiri jos oikein zoomaa. Että kyllä sieltä tori.fi:stä varmasti löytyisi, mutta jotenkin nousee niskavillat pystyyn.

Lopulta tullaan siihen hintakysymykseen. Voisin sanoa että olen ns. opiskelijabudjetilla liikkeellä vaikka opiskelija en ole. En kuitenkaan halua maksaa itseäni kipeäksi yhdestä sohvasta. Siispä olen vilkuillut sillä silmällä näitä kahta:Sohvat miellyttävät silmääni sekä ulkonäöllisesti että hinnassaan. Lisäksi tämä harmaa versio on kahden ja puolen istuttava versio.

Huokaus. Kaipa sitä pitäisi uskaltaa painaa tuota "Lisää ostoskoriin"-nappia. Pieni rohkaisu ja pian minulla on sohva! Katsotaan vain, niin palaan tähän sohva-asiaan taas kahden kuukauden päästä, kun vieläkään ei ole "sitä oikeaa". Tai ehkä vain hankin tämän stressivapaan sohvan:Kuva: MaskuEi kommentteja:

Lähetä kommentti