12.9.2017

No mutta

En tiedä kuinka monesti olen tämän saman tekstin kirjoittanut. Että heipä hei taas, blogi yrittää herätä tuhannen vuoden horroksesta. Ikävä kyllä blogi-raukka herätellään sieltä selkeästi tasaisin väliajoin, jostakin syystä sitten vain unohtuu ja kiinnostus lakkaa. Miks ihmeessä? Rakastan kirjoittamista ja visuaalisuutta, miksi en osaa yhdistää näitä kahta blogissani täydellisesti? Onko näin että kolmannestuhas kerta toden sanoo?

Mainitsin kyseisestä bloggaamisen aloituksesta eräälle henkilölle ja heitin silloin ilmaan että sitähän pitäisi olla joku oma juttu. Oma juttu pitäisi löytää, jotta voisi omistautua sille täysin. Koska mielummin on omassa osaamisessaan törkeän hyvä entä kohtalainen jossain ei-niin-mahtavassa-asiassa. Makustellaan tässä niin sanotusti. Aina olen blogannut joten miksi antaa sen aina laantua. Nainen, niskasta kiinni!

Uskon, että blogissa on sitä kuuluisaa ja kliseistä lifestylea. Joskus palaa käämi ja sitten pakko purkaa mieltään tekstin avulla. Tapahtuu ja sattuu tai sitten ei tapahdu yhtään mitään. Minkälainen teksti kiinnostaa nykyään? Lyhyet, ytimekkäät sekä "kuva ois kiva".

Byeee ja palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti