19.9.2017

Kuinka olla maailman paras isosisko

Kuinka olla maailman paras kaikissa ihmisuhteissa? Ole. Läsnä. Ja vain ole.

Mulle veli on hyvinhyvinhyvin tärkeä. Vanhempani ovat eronneet kun ollaan oltu molemmat tosi nuoria, itse olin 8-vuotias ja veli 3-vuotias. Jäimme isämme luo asumaan ja aina oltiin me kaksi. Me käytiin tarhaa yhdessä, ikäerosta huolimatta. Oon tuosta iästä asti pitäny huolta veljestä ja tuun aina pitämään. Tuntuu vähän hurjalta olla toisella puolella Suomea huutelemassa isosiskon asemasta. Kuitenkin, en tiedä kiitos mille, veljeni on maailman viisain teini (täytti syyskuun 12. 16-vuotta, onnea!). Hän aloitti ammattikoulun ja pyysi, että saisi vaihtaa asuntolan huoneen vuotta vanhempien kanssa, koska ei viihtynyt ikäistensä seurassa. Samaistun! Ollaan vissiin jotain vanhoja sieluja.

Mutta miten olla paras? No tietenkin laittamalla noloja synttärionnitteluita naamakirjassa. Jakamalla Netflix-tunnukset, koska miksi ei. Tilasin veljelle lahjaksi Star Wars -t-paidan ja Batman-mukin. Kyselen kuulumisia tasaisin väliajoin. Keskustelemme kuumista pelitrendeistä ja kysyn apua mm. tietokoneiden kanssa (vaikka voisin kysyä sitä esim. hellultani). 
Kesälomareissulla heitimme läppää toisillemme ja meillä on omat sisäpiirijutut, joita ei edes isä tai äiti tajua. Kun meidän passit ei toiminu, ei jääty sormi suuhun vaan otettiin tilannetta niskasta kiinni ja selvittiin tarkastuksesta! Keskustelimme myös matkustaessa mm. maataloudesta.
Meidät molemmat on kasvattanu maailman paras mies, isäni, joten sekin yhdistää. Minulla ja veljellä on hyvin samanlaiset arvot. 

Kauhulla odotan päivää, kun veli ilmoittaa seurustelevansa. Koska kukaan koskaan ikinä ei tule olemaan tarpeeksi hyvä maailman parhaalle pikkuveljelle. 

Jyyh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti